English Romana

Despre Esprou

ESPROU INV, SL - A FOST ÎNFIINȚATĂ ÎN ANUL 2005, ÎN SPANIA ȘI ARE CA OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE COMERȚUL CU PEȘTE CONGELAT, SPECIALITĂȚI DIN PEȘTE, FRUCTE DE MARE.

Creșterea noastră este susținută de trei principii fundamentale: CALITATE, FIABILITATE ȘI PROFESIONALISM.

Principala noastră preocupare este satisfacţia clientului şi acesta este motivul pentru care suntem atenţi la controlul calității pornind de la modul de pescuit, congelare, ambalare, până la livrarea finală a produsului.

Oferim produse de inaltă calitate şi servicii excelente clienţilor.

Avem privilegiul de a lucra cu unele dintre cele mai bine cunoscute firme din România.

CALI ESPROU SRL a fost infiinţată în anul 2011, în România, și a reușit să captureze o pondere semnificativă a pieței, inclusiv pe piața cu amănuntul.

Într-un timp foarte scurt am reușit rapid să atragem atenția clienților din România, marilor lanțuri de supermarketuri, cum ar fi REWE - PENNY MARKET, SUPECO, BILLA și, de asemenea ANNABELLA, să achiziționeze și să ne expună produsele.

În fiecare an ne prezentăm produsele la târgurile internaționale din domeniul nostru de activitate.
Sunt susținuţi de furnizori cunoscuți la nivel internațional, ceea ce ne oferă posibilitatea de a menține calitatea premium dovedită a produselor.

De ce Esprou?

În plus față de strictețea, calitatea produselor noastre, suntem capabili de a furniza următoarele servicii:

Completarea documentelor ca:

Esprou oferă materii prime atent selectate, respectând cu strictețe normele care privesc controlul calității și ambalarea produsului finit.